Αγαπητοί μας φίλοι, μερικές φορές όλοι μας αναρωτιόμαστε αν είναι σωστή επιλογή η αγορά ενός φυσικού δέντρου από ένα συνθετικό.

Επειδή αρχικά, μπορεί να ακούγεται λάθος, όμως η αλήθεια είναι , πως η κοπή ενός αληθινού χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι στην πραγματικότητα πιο οικολογική επιλογή και μάλιστα κάνει διπλάσιο ευεργέτημα στο περιβάλλον, απο το να χρησιμοποιείς ψεύτικα χριστουγεννιάτικα δέντρα , όπως δηλώνει και ο Clint Springer, βιολόγος στο Πανεπιστήμιο της Φιλαδέλφεια :  “Είναι λίγο αντίθετο προς την κοινή λογική των ανθρώπων. Λόγω ανησυχιών για την αποψίλωση σε όλο τον κόσμο, πολλοί άνθρωποι φυσικά ανησυχούν ότι η αγορά ενός αληθινού χριστουγεννιάτικου δέντρου μπορεί να συμβάλει σε αυτό το πρόβλημα. Αλλά τα περισσότερα χριστουγεννιάτικα δέντρα που πωλούνται αυτές τις μέρες δεν καλλιεργούνται στο δάσος, αλλά σε αγροκτήματα δένδρων, για το λόγο ακριβώς που κόβονται.Τα φυσικά ζωντανά έλατα φωτοσυνθέτουν με ενεργό τρόπο καθώς μεγαλώνουν από μικρά φυτά και αφαιρούν διοξείδιο του άνθρακα επί χρόνια από την ατμόσφαιρα!!”

Επιπλέον, στη χώρα μας αυτά τα δέντρα καλλιεργούνται σε απομακρυσμένες περιοχές κ η επιλογή ενός τέτοιου δέντρου βοηθά στην στήριξη της οικονομίας των ανθρώπων κ της κοινωνίας αυτών των περιοχών.

Φέτος, λόγω της ασυνήθιστης συγκυρίας που βιώνουμε, θα ήταν καλό να γνωρίζουμε τις επιθυμίες σας για παραγγελία δέντρου πολύ νωρίτερα από άλλη χρονιά, ώστε να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Καλέστε μας στο ☎️ 210 5024819

Recommended Posts