Ξύλινο μπαουλάκι

80,00

SKU: RM0003

Συνδυασμός λευκού και μπλε χρώματος σε μια μοναδική σύνθεση που θα δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Ένα όμορφο ξύλινο κασελάκι μέσα στο οποίο θα βρείτε μια σύνθεση λουλουδιών με μπλε τριαντάφυλλα και λευκά οριεντάλ καθώς και ένα γλυκό μπλε αρκουδάκι, είναι η καλύτερη επιλογή για να κάνετε ένα πρωτότυπο δώρο. Ιδανικό για κάθε περίσταση της ζωής, μια γιορτή, τα γενέθλια, για συγχαρητήρια, περαστικά, ένα νεογέννητο αγοράκι ή μια ρομαντική επέτειο.

Μπορεί να συνδυαστεί όμορφα με μια γευστική σοκολάτα και μια ευχετήρια κάρτα με το δικό σας μήνυμα.

Το προϊόν παραδίδεται τυλιγμένο με τούλι και κορδέλες για ακόμα πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Σας ενημερώνουμε ότι τα λουλούδια μας είναι δικής μας εισαγωγής από την Ολλανδία. Με αυτόν τον τρόπο είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε λουλούδια υψηλής ποιότητας που θα διακοσμήσουν το χώρο σας για μεγάλο διάστημα.

Η αποστολή και η παράδοση του προϊόντος από το ανθοπωλείο μας μπορεί να γίνει αυθημερόν για παραγγελίες εντός Αττικής.Το προϊόν αυτό αποστέλλεται MONO ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ με κόστος αποστολής 5€. Ελέγξτε εδώ ώστε να βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση αποστολής είναι ΕΝΤΟΣ των ορίων του χάρτη και στο καλάθι πληρωμών, επιλέξτε ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ: "Εντός Αττικής".
Σε οποιαδήποτε περίπτωση μπορείτε να καλέσετε στο 210 5024819 για να σας ενημερώσουμε με ακρίβεια.