Ψάθινο καλάθι

100,00

SKU: RM0005

Καλάθι με λουλούδια σε κόκκινες και ροζ αποχρώσεις. Σύνθεση με κόκκινα ζερμπερίνια, κόκκινα τριαντάφυλλα, ροζ παιώνιες και ροζ οριεντάλ. Ένα δώρο για ξεχωριστούς ανθρώπους, με χρώματα που μπορούν να μεταφέρουν τα όμορφα συναισθήματά σας.Ιδανικό για κάθε περίσταση της ζωής, μια γιορτή, τα γενέθλια, για συγχαρητήρια ή μια ρομαντική επέτειο.

Κάποια λουλούδια ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα όλες τις εποχές του χρόνου. Στη θέση τους επιλέγουμε άλλα λουλούδια στις ίδιες αποχρώσεις.

Μπορεί να συνδυαστεί όμορφα με ένα γλυκό αρκουδάκι, μια γευστική σοκολάτα και μια ευχετήρια κάρτα με το δικό σας μήνυμα.

Το προϊόν παραδίδεται τυλιγμένο με τούλι και κορδέλες για ακόμα πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Σαν ενημερώνουμε ότι τα λουλούδια μας είναι δικής μας εισαγωγής από την Ολλανδία. Με αυτόν τον τρόπο είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε λουλούδια υψηλής ποιότητας που θα διακοσμήσουν το χώρο σας για μεγάλο διάστημα.

Η αποστολή και η παράδοση του προϊόντος από το ανθοπωλείο μας μπορεί να γίνει αυθημερόν για παραγγελίες εντός Αττικής.Το προϊόν αυτό αποστέλλεται MONO ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ με κόστος αποστολής 5€. Ελέγξτε εδώ ώστε να βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση αποστολής είναι ΕΝΤΟΣ των ορίων του χάρτη και στο καλάθι πληρωμών, επιλέξτε ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ: "Εντός Αττικής".
Σε οποιαδήποτε περίπτωση μπορείτε να καλέσετε στο 210 5024819 για να σας ενημερώσουμε με ακρίβεια.