Σύνθεση από ζερμπερίνια

70,00

SKU: RM0134

Αν θέλετε με ένα δώρο να φτιάξετε τη διάθεση κάποιου που αγαπάτε τότε η σύνθεση αυτή είναι μια πολύ καλή επιλογή. Καφέ καλαθάκι με πανέμορφα λουλούδια σε φθινοπωρινές αποχρώσεις. Πορτοκαλί τριαντάφυλλα και ζέρμπερες, κόκκινα υπέρικουμ και όμορφα ηλιοτρόπια θα αγαπηθούν από κάθε παραλήπτη. Ιδανικό για κάθε περίσταση της ζωής, για να πείτε καλή ανάρρωση, για μια γιορτή, τα γενέθλια, για συγχαρητήρια και μια ρομαντική επέτειο.

Μπορεί να συνδυαστεί όμορφα με ένα γλυκό αρκουδάκι, μια γευστική σοκολάτα και μια ευχετήρια κάρτα με το δικό σας μήνυμα.

Το προϊόν παραδίδεται τυλιγμένο με τούλι και κορδέλες για ακόμα πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Σαν ενημερώνουμε ότι τα λουλούδια μας είναι δικής μας εισαγωγής από την Ολλανδία. Με αυτόν τον τρόπο είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε λουλούδια υψηλής ποιότητας που θα διακοσμήσουν το χώρο σας για μεγάλο διάστημα.

Η αποστολή και η παράδοση του προϊόντος από το ανθοπωλείο μας μπορεί να γίνει αυθημερόν για παραγγελίες εντός Αττικής.Το προϊόν αυτό αποστέλλεται MONO ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ με κόστος αποστολής 5€. Ελέγξτε εδώ ώστε να βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση αποστολής είναι ΕΝΤΟΣ των ορίων του χάρτη και στο καλάθι πληρωμών, επιλέξτε ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ: "Εντός Αττικής".
Σε οποιαδήποτε περίπτωση μπορείτε να καλέσετε στο 210 5024819 για να σας ενημερώσουμε με ακρίβεια.