ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ ΟΙΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ 750ml

11,00

SKU: DRK115

ΠΟΙΚΙΛΙΑ
Μαλαγουζιά 100%.

ΠΕΡΙΟΧΗ
Στερεά Ελλάδα, αμπελώνες των πλαγιών του Όρους Κιθαιρώνα, 60 χλμ Δυτικά της Αττικής σε υψόμετρο 450 μέτρων.

ΜΙΚΡΟΚΛΙΜΑ
Το κλίμα της Αττικής είναι παγκοσμίως γνωστό: ζεστά και ξηρά καλοκαίρια δίνουν τη θέση τους σε ξαφνικά κρύους χειμώνες με λίγες βροχοπτώσεις. Κλίμα εύκρατο, που βοηθά τα σταφύλια να αναπτυχθούν χωρίς προβλήματα.

ΕΔΑΦΟΣ
Αργιλικό υπέδαφος που καλύπτεται από ασβεστιτικό σώμα με διαρρήξεις το οποίο επιτρέπει τον καλό αερισμό και υγρασία του εδάφους.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ
Τα σταφύλια τρυγώνται στην ακριβή ημερομηνία ετοιμότητας-μεταφέρονται με κλούβες στο οινοποιείο και οινοποιούνται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους λευκής οινοποίησης.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Χρυσο-πράσινο χρώμα, έντονης διαύγειας και λαμπερής όψης, έντονα αρώματα φρούτων (ροδάκινο, λίγο πορτοκάλι), ισορροπημένη γεύση, υψηλής οξύτητας και φρεσκάδας, γεμάτο σώμα ελαφρώς λιπαρό, με μακρά επίγευση φρούτων της άνοιξης.

ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ
Οποιοδήποτε απεριτίφ τυριού, θαλασσινά με γλυκές σάλτσες, ανάμικτα γλυκόξινα πιάτα, λευκά κρέατα, ψάρια, ζυμαρικά με ελαφρώς πικάντικες σάλτσες.

ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ
Δροσερή (10-12 °C).Το προϊόν αυτό αποστέλλεται MONO ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ με κόστος αποστολής 5€. Ελέγξτε εδώ ώστε να βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση αποστολής είναι ΕΝΤΟΣ των ορίων του χάρτη και στο καλάθι πληρωμών, επιλέξτε ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ: "Εντός Αττικής".
Σε οποιαδήποτε περίπτωση μπορείτε να καλέσετε στο 210 5024819 για να σας ενημερώσουμε με ακρίβεια.