ΕΠΙΛΗΝΙΟΣ ΟΙΝΟΣ ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ 750ml

12,00

SKU: DRK103

ΠΟΙΚΙΛΙΑ
Λημνιό 100%

ΠΕΡΙΟΧΗ
Στερεά Ελλάδα, αμπελώνες των πλαγιών του Όρους Κιθαιρώνα, 60 χλμ Δυτικά της Αττικής σε υψόμετρο 450 μέτρων.

ΜΙΚΡΟΚΛΙΜΑ
Το κλίμα της Αττικής είναι παγκοσμίως γνωστό: ζεστά και ξηρά καλοκαίρια δίνουν τη θέση τους σε ξαφνικά κρύους χειμώνες με λίγες βροχοπτώσεις. Κλίμα εύκρατο, που βοηθά τα σταφύλια να αναπτυχθούν χωρίς προβλήματα.

ΕΔΑΦΟΣ
Αργιλικό υπέδαφος που καλύπτεται από ασβεστιτικό σώμα με διαρρήξεις το οποίο επιτρέπει τον καλό αερισμό και υγρασία του εδάφους.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ
Μέθοδος ερυθρωπής οινοποίησης-τα σταφύλια τρυγώνται στην ακριβή ημερομηνία ετοιμότητας-μεταφέρονται με κλούβες στο οινοποιείο και οινοποιούνται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους ερυθρωπής οινοποίησης. Τα στέμφυλα παραμένουν με το χυμό για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, μέχρι να αποκτήσει ο οίνος το ροζέ χρώμα.

ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ροζέ τριανταφυλλί χρώμα, ισχυρής διαύγειας, λαμπερό, αρωματικής έντασης λουλουδιών, ισορροπημένη οξύτητα, στόμα στρογγυλό και μαλακό, με στοιχεία τριαντάφυλλου, κορόμηλου και φράουλας, ξηρό και γεμάτο φρεσκάδα, με μακρά επίγευση φρούτων.

ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ
Ζυμαρικά με λευκές σάλτσες, ελαφρούς μεζέδες με σολωμό και μοτσαρέλα, σαλάτες με μαύρη τρούφα και ρόκα, κοτόπουλο με ψητά λαχανικά, κίτρινα τυριά με δυόσμο.

ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ
Δροσερό (10-12 °C).Το προϊόν αυτό αποστέλλεται MONO ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ με κόστος αποστολής 5€. Ελέγξτε εδώ ώστε να βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση αποστολής είναι ΕΝΤΟΣ των ορίων του χάρτη και στο καλάθι πληρωμών, επιλέξτε ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ: "Εντός Αττικής".
Σε οποιαδήποτε περίπτωση μπορείτε να καλέσετε στο 210 5024819 για να σας ενημερώσουμε με ακρίβεια.