Σαμπάνια με κόκκινα τριαντάφυλλα

160,00

SKU: RM0001

Ο συνδυασμός λουλουδιού και ποτού είναι μια πολύ ξεχωριστή ιδέα για να κάνετε ένα δώρο. Ξύλινο κασελάκι μέσα στο οποίο υπάρχει μια σύνθεση με 12 κόκκινα τριαντάφυλλα. Το κόκκινο χρώμα των λουλουδιών κάνει τη σύνθεση ιδανική για γυναίκες και άντρες. Την όμορφη σύνθεση συνοδεύει μια σαμπάνια. Ιδανικό για κάθε περίσταση της ζωής, για να πείτε καλή ανάρρωση, για μια γιορτή, τα γενέθλια, για συγχαρητήρια και μια ρομαντική επέτειο.

Μπορεί να συνδυαστεί όμορφα με ένα γλυκό αρκουδάκι, μια γευστική σοκολάτα και μια ευχετήρια κάρτα με το δικό σας μήνυμα.

Το προϊόν παραδίδεται τυλιγμένο με τούλι και κορδέλες για ακόμα πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Σαν ενημερώνουμε ότι τα λουλούδια μας είναι δικής μας εισαγωγής από την Ολλανδία. Με αυτόν τον τρόπο είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε λουλούδια υψηλής ποιότητας που θα διακοσμήσουν το χώρο σας για μεγάλο διάστημα.

Η αποστολή και η παράδοση του προϊόντος από το ανθοπωλείο μας μπορεί να γίνει αυθημερόν για παραγγελίες εντός Αττικής.Το προϊόν αυτό αποστέλλεται MONO ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ με κόστος αποστολής 5€. Ελέγξτε εδώ ώστε να βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση αποστολής είναι ΕΝΤΟΣ των ορίων του χάρτη και στο καλάθι πληρωμών, επιλέξτε ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ: "Εντός Αττικής".
Σε οποιαδήποτε περίπτωση μπορείτε να καλέσετε στο 210 5024819 για να σας ενημερώσουμε με ακρίβεια.