Μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα

50,00120,00

SKU: RM0088

Μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα, και μίνι κισσό. Η αγάπη είναι το πιο όμορφο συναίσθημα, εκφράστε την προσφέροντας ένα όμορφο μπουκέτο. Τριαντάφυλλα, τα λουλούδια της αγάπης και του συναισθήματος, σε κόκκινο χρώμα, το χρώμα του πάθους και του έρωτα, ένας μοναδικός συνδυασμός για ιδιαίτερες περιστάσεις. Μπορεί να δημιουργηθεί σε 3 μεγέθη ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Ιδανικό για κάθε περίσταση της ζωής, μια γιορτή, τα γενέθλια, για συγχαρητήρια ή μια ρομαντική επέτειο.

Μπορεί να συνδυαστεί όμορφα με ένα γλυκό αρκουδάκι, μια γευστική σοκολάτα και μια ευχετήρια κάρτα με το δικό σας μήνυμα.

Το προϊόν παραδίδεται τυλιγμένο με όμορφα χαρτιά (non woven) και κορδέλες για ακόμα πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Σαν ενημερώνουμε ότι τα λουλούδια μας είναι δικής μας εισαγωγής από την Ολλανδία. Με αυτόν τον τρόπο είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε λουλούδια υψηλής ποιότητας που θα διακοσμήσουν το χώρο σας για μεγάλο διάστημα.

Η αποστολή και η παράδοση του προϊόντος από το ανθοπωλείο μας μπορεί να γίνει αυθημερόν για παραγγελίες εντός Αττικής.

Clear


Το προϊόν αυτό αποστέλλεται MONO ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ με κόστος αποστολής 5€. Ελέγξτε εδώ ώστε να βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση αποστολής είναι ΕΝΤΟΣ των ορίων του χάρτη και στο καλάθι πληρωμών, επιλέξτε ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ: "Εντός Αττικής".
Σε οποιαδήποτε περίπτωση μπορείτε να καλέσετε στο 210 5024819 για να σας ενημερώσουμε με ακρίβεια.